דלג לתוכן
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
הבלוג שלי
סניפים
תפריט
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
הבלוג שלי
סניפים
Facebook
Instagram
שוקיים בדבש ויין
מצרכים
מתאים ל 6 מנות
בקבוק יין לבן
4 שיני שום
2 בצלים גדולים
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה (רק אם אוהבים חריף)
1 כפית כמון
5 עלי דפנה
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית אגוז מוסקט טחון
250 גרם דבש
12 שוקי עוף
אופן ההכנה
חממים תנור ל-180 מעלות
בסיר מבשלים את היין עד לרתיחה ומוסיפים את שאר המרכיבים למעט השוקיים.
ממשיכים לבשל עד לרתיחה.
מסדרים את השוקיים בתבנית אפייה.
מוזגים בעדינות את הנוזל שהכנו על השוקיים.
מכסים בנייר כסף ואופים למשך 35 דקות, מסירים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך כ-10 דקות עד להשחמה.