דלג לתוכן
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
הבלוג שלי
סניפים
תפריט
דף הבית
קצת עלינו
מתכונים
מוצרים
VIP
צרו קשר
הבלוג שלי
סניפים
Facebook
Instagram
מאפינס שיבולת שועל, פטה ופלפלים קלויים
מצרכים
1כוס (100 גרם) שיבולת
שועל שלמה
2 מיכלים (400 מ"ל) יוגורט עיזים
1 כוס (140 גרם) קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס פלפלים קלויים קצוצים(ניתן להחליף את הפלפלים בזיתי קלמטה)
100 גרם פטה עיזים מגורדת
50 גרם גבינת קשקבל מגורדת
1 ביצה
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
מערבבים את שיבולת השועל ביוגורט העיזים ומשרים למשך מספר דקות
בקערה נפרדת מנפים קמח ומוסיפים אבקת אפייה, מלח וסוכר.
מוסיפים לתערובת היוגורט/שיבולת שועל, גבינות ופלפלים קלויים, ביצה ושמן זית. מעבירים את התערובת לקערת הקמח ומערבבים מעט. יוצקים לתבנית שקעים משומנת.
אופים 20-25 דקות עד שהמאפינס מזהיבים.