מעדן ניוקי ערמונים

*ללא גלוטן - טבעוני

מצרכים

אופן ההכנה

כניס לבלנדר/מעבד מזון את הבטטה, קמח, וערמונים ונטחן עד לבצק אחיד.
אם התערובת עדיין דביקית: ממליצה להוסיף עוד קמח.


נכדרר ונחתוך ל4 חתיכות שוות.
נגלגל כל חתיכה לנחש ונחתוך לרוחב חתיכות קטנות .

במחבת על אש בינונית, נחמם את השמן ונוסיף את השום, ולבסוף נוסיף את הניוקי.
נבשל עד שכל הצצדים של הניוקי נהיים שחומים ומעט קריספים.
נעביר לצלחת.
באותה מחבת, נוסיף את החלב קוקוס/שקדים/שיבולת שועל הרסק עגבניות, בזיליקום ומלח.
נבשל כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם ונוסיף את הניוקי.