גרנולה ביתית

אופן ההכנה

בקערה רחבה מערבבים את שיבולת השועל עם הסילאן והשמן.
מוסיפים את כל האגוזים והתוספות (מלבד הפירות היבשים) אל השיבולת השועל ומערבבים היטב.
משטחים הכול על התבנית המרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש בחום 170-160 מעלות צלזיוס כ-30-25 דקות עד להזהבה והשחמה נאה של שיבולת השועל והתוספות. (יש לערבב כל כמה דקות שלא ידבקו. )
מוציאים, מצננים, מפוררים בכפות הידיים מוסיפים את החמוציות והצימוקים ומעבירים לצנצנת בעלת סגירה הרמטית.